•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Flash Vs. Captain Boomerang film je trebalo već da se dogodi?

Što se tiče blesavih superzlikovaca, malo ko uspe da bude toliko blesav kao Captain Boomerang, bar na konceptualnom nivou. Ipak, Jai Courtney je uspeo da od lika napravi opakog zlikovca tokom pojavlјivanja u Suicide Squad-u 2016. godine. Courtney sada želi da zaklјuči ugovor sa producentima filma u kojem Bumerang kreće na Flash-a jedan na jedan, pošto je glumac izrazio želјu da se pojavi u filmu Flash tokom intervjua.

"Nadam se, čoveče. Nadam se. Ljudi koji su viši od mene donose te odluke, ali mislim da bi se obožavatelјima to svidelo. Ko zna, čoveče? Ko zna oblik kako će stvari ići. Mislim da ima tone materijala koji može da se pravi, i oni se suočavaju sa nekim velikim uspehom koji sada dolazi na put DC-a. Mislim da povlače neke zaista dobre poteze. Pa, videćemo. To bi bilo strašno. Da je bilo do mene, ja bih već bih imao to u razvoju. Ali videćemo kako dalјe ide".

U stripovima, Captain Boomerang koristi njegove titularne bumerange da se bori sa superherojem koji može da putuje brzinom svetlosti. Jer vidite, dok Flash može da izbegne napad budućeg bumeranga, on je očigledno bespomoćan u odbrani od onog koji krivuda u vazduhu i udara ga s leđa. To je u najbolјem slučaju glupa stripovska logika, ali tokom godina, Boomer je uspeo da se proslavi kao jedan od najvećih Flash-ovih neprijatelјa. Sad znate zašto svi kažu da Batman ima najbolјe zlikovce.

U svakom slučaju, obožavaoci su naišli na odobravanje Jai Courtney-a i njegovog stava o Boomerang-u. Lik je komunicirao sa Flash-om tokom kratkog povratnog osvrta u Suicide Squad-u, ali to nije bila tolika tuča koliko Flash koji je Boomerang-a onesposobio jednim udarcem, tako da su njih dvojica već odavno čekali na pravi meč. Za sada će se sledeći nastup Courtney-a kao Captain Boomerang-a naći u James Gunn-ovom predstojećem reboot-u ‘The Suicide Squad’, gde je glumac ranije objasnio da će putovanje njegovog lika biti nastavak njegove priče iz Suicide Squad-a iz 2016. godine.

"Ne osećam kao da je neko osećao potrebu da napusti ono što smo već postavili, ali on je definitivno isti momak, nije dramatično drugačiji Boomerang. Samo što je pozadina malo drugačija i ima još gomila lјudi, tako da će to imati svoj osećaj i ukus, ali lјudi će se uz to podjednako zabavlјati i bilo nam je sjajno kad smo to pravili akcione scene".

Što se Flash-a tiče, njega ćemo sledeći put gledati u njegovom solo filmu koji bi trebalo da režira Andy Muschietti, sa scenarijom Christine Hodson. U filmu će Ezra Miller ponoviti ulogu Barry Allen-a - Flasha, a navodno je u pitanju adaptacija priče o Flashpoint Paradoksu iz stripa. Nakon višestrukih odlaganja, Flash film premijera je zakazana za bioskope 4. novembra 2022.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...