•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Finansijski problemi doveli do bračnog kraha Roberta De Nira

Robert De Niro razvodi se nakon 21 godinu braka od supruge Grace Hightower, a razlog su nedavni finansijski problemi glumca koji su nastali kao posledica krize uzrokovane koronavirusom.

Ona je od uskoro bivšeg zatražila da joj se mesečni limit kreditne kartice vrati sa 50.000 na 100.000 dolara. Glumčeva finansijska situacija se pogoršala, zbog čega je limit smanjen. Osim smanjenjem limita Rober De Niro je bivšu ženu razbesnio i zbog toga što je njoj i deci Helen i Eliotu, zabranio pristup svom domu u New Yorku.

Glumac se preko Skypea pojavio na hitnom saslušanju, na koje je bio pozvan.

De Nirova advokatica Caroline Krauss kaže da su prihodi pali zbog zbog zatvaranja lanca restorana, čiji je glumac suvlasnik. De Niro je morao platiti investitorima pola miliona dolara, koje je posudio od poslovnih partnera jer "nije imao novca", piše Insider.

U predbračnom ugovoru glumca i njegove supruge piše da joj mora isplatiti 1.000.000 dolara svake godine kad zaradi 15.000.000 dolara ili više, a ako mu prihodi padnu, njoj se smanjuje i isplata.

Slavni 75-godišnji dobitnik Oscara i njegova osam godina mlađa supruga Grace žive razdvojeno neko vreme. Par se venčao 1997. godine i imaju dvoje dece, a De Niru je to drugi brak.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....