•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmska jesen u bioskopu Cineplexx Niš

Stiže nam hladno vreme i prava filmska jesen u bioskopu Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku sa pregršt sjajnih naslova i filmskih avantura! Sklonite se od kiše i uživajte u udobnim salama najmodernijeg bioskopa u gradu, uz omiljene pokretne slike na velikom platnu.

Kultni klasik Ridlija Skota „Blejd Raner“, dobio je nastavak, koji se od danas nalazi na repertoaru bioskopa. Radnja filma nam donosi priču koja se dešava trideset godina nakon prvog dela, sa potpuno novim likom, kojeg igra Rajan Gosling, dok Harison Ford reprizira svoju čuvenu ulogu. Adaptacija bestseler knjige „Sneško“, koju potpisuje Ju Nesbe, jedan od najpopularnijih autora savremene detektivske fikcije, stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Niš 19. oktobra. Pored Majkla Fasbendera u glavnoj ulozi, u filmu se pojavljuju i Rebeka Ferguson, Šarlot Ginzberg, Val Kilmer, Džej Kej Simons, Sofija Helin i drugi, a u maloj ulozi se pojavljuje i sam pisac Ju Nesbe.

Ukoliko se odlučite da pogledate nešto sa aktuelnog repertoara, iskoristite pogodnosti koje vam bioskop Cineplexx Niš nudi. Utorak je dan u nedelji, kada sucene karata snižene, dok članovi Cineplexx bonus kluba imaju mogućnost da za svaki potrošeni dinar dobiju bod, koji kasnije mogu da zamene za neke od ponuđenih nagrada. Ali to nije sve – ukoliko rešite da Cineplexx bonus karticu koristite kao sredstvo plaćanja, bilo online kod kuće ili na blagajni bioskopa, ostvarićete pravo na dodatni popust, na redovnu cenu ulaznica.

Najmlađe posetioce bioskopa obradovaće vest da ih 12. oktobra na repertoaru očekuje sjajna animirana avantura, sinhronizovana na srpski jezik, „Moj mali poni“. Film nam donosi dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada, sa Jelenom Jovičić, Bodom Ninkovićem, Sarom Jo i drugim glumcima, koji su pozajmili glasove glavnim junacima.

Vikendi su uglavnom rezervisani za druženje sa porodicom, zato bioskop Cineplexx Niš ima specijalnu ponudu za sve članove Porodičnog film kluba – porodični paket sa super povoljnom cenom karte za grupu od tri ili četiri osobe! Uživajte u filmovima već uz cenu od 230 dinara po osobi za 2D film.

Trejler filma „Blejd raner 2049.“ https://youtu.be/EC_hTpvhfnI

Trejler filma „Sneško“ https://youtu.be/uSFfBhpkFWg

Trejler fima „Moj mali poni“ https://youtu.be/Kk0jxuyxalE

O aktuelnim i predstojećem filmskim naslovima, kao i o svim pogodnostima u bioskopu Cineplexx Niš, možete se informisati i putem sajta: www.cineplexx.rs. Vidimo se u najmodernijem bioskopu u gradu!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...