•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Sam u kući' dobija rimejk

Iz Diznija su potvrdili da rade na novim verzijama popularnih dečijih filmova iz kataloga Foxa, koji su nedavno preuzeli. Jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji među njima, "Sam u kući" je prvi na listi za rimejk.

Među njima su "Noć u muzeju", "Gregov dnevnik", "Popust na količinu" te, na radost brojnih obožavalaca, "Sam u kući", priča koja je 1990. godine Mekolija Kalkina vinula u zvezde i postala najpoznatiji praznični film svih vremena.

Predsednik uprave Diznija Bob Ajger najavio je da su nove verzije dečijih klasika namenjene prvenstveno servisu Disney+, koji će prvu godinu postojanja zaključiti sa više od 400 filmova i 7500 epizoda serija u ponudi.

Već pre je najavljeno da se radi i na rimejku animiranog klasika "Maza i Lunja", kojem će glasove pozajmiti Tesa Tompson i Džastin Tero, piše "The Independent".

Film "Sam u kući" u bioksope je krenuo krajem 1990. godine i postao je jedan od najisplativijih i najomiljenijih filmova svih vremena.

Snimljen sa budžetom od 18 miliona dolara u režiji Krisa Kolumbusa, zaradio je više od 476 miliona dolara, dok je drugi deo, snimljen dve godine kasnije, zaradio respektabilnih 359 miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...