•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Promil do (k)raja" od sutra u bioskopima

Urnebesna komedija “Promil do (k)raja” od sutra, četvrtka 7.2. naći će se na repertoarima bioskopa širom zemlje. Reditelj Fred Volf je ponovo spojio Aleka Boldvina i Selmu Hajek koji prvi put glume zajedno nakon serije Televizijska posla (30 ROCK), a pored njih igraju i komičari Džim Gafigan (Jim Gaffigan), Džo Mandjanijelo (Joe Manganiello), Ben Plat (Ben Platt,) Asif Mandvi(Aasif Mandvi) i Trit Vilijams (Treat Williams).

Selma Hajek ističe kako je uživala u saradnji sa Alekom Boldvinom na ovoj komediji iza koje, kako kaže, stoji iskrena ljubavna priča .„Nensi voli svog muža, ona voli svoju porodicu i to je suština svega. Za mene ovo nije samo komedija, već i priča o paru koji uspeva da prevaziđe nezamislive katastrofe. Postoji mnogo stvari sa kojima će publika moći da se poistoveti, kao što su na primer lažni prijatelji koji te napuste kada više nemaš para i slično. U mnogim situacijama publika će pomsiliti „da, tačno znam kako je to“- a i dalje će biti u stanju da se smeje svemu tome“ smatra ona.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...