•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Jesen samuraja' osvojio hrvatsku publiku

Film reditelja Danila Bećkovića "JESEN SAMURAJA" je ovog vikenda počeo da se prikazuje u bioskopima širom Hrvatske i naišao je na pozitivne reakcije, kako kritike, tako i publike.

U nastavku izdvajamo nekoliko komentara hrvatske filmske kritike:

"Odlično je režiran i glumljen, sniman na lokacijama koje danas rijetko viđate u srpskim filmovima, a slika društva u tranziciji u drugom planu nevjerojatno je subverzivna. Svi moraju raditi dva posla da pristojno žive, pa čak i policija", napisao je Nenad Polimac za Jurarnji.hr.

Boris Homovec, za Telegram.hr između ostalog napisao je:
"Uistinu je fascinantno kako je glavni glumac Petar Strugar uspio u gotovo godinu dana intenzivnih fizičkih priprema istesati tijelo sa zavidnim pločicama, ali i trenirati karate, boks i jiu jitsu. Pripremajući se, odgledao je dosta snimaka borbi, razgovarao s mnogim karatistima i boksačima, informirao se i o bushidu, samurajskom načinu života. I to fascinantno izgleda, snimljeno i montirano, uz dobru glazbenu kulisu. Iako nikada nisam bio fa karate filmova, a Bruce Leea sam zaobilazio u velikom luku, gledajući "Jesen sanuraja" nije mi bilo ni trunke dosadno, dapače navijao sam za glavnog junaka i žalio ga kad bi ga prebili "kao vola u kupusu"."

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....