•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Aquaman" ruši sve rekorde, zaradio već 822 miliona dolara

"Aquaman", američki film o istoimenom superheroju koji je kreiran u laboratoriji DC Comicsa, doživeo je neverovatan uspeh širom sveta, a do sada je na globalnoj sceni zaradio 822 miliona dolara.

Film "Aquaman" je već nadmašio uspeh filma "Wonder Woman" čija je ukupna zarada 821 milion dolara. Inače, "Aquaman" i "Wonder Woman" debitovali su u "Ligi pravde" zajedno s Ezrom Miller koji je utelovio Flasha.

"Aquaman" je doživeo neverovatan uspeh van američkog tržišta gde je zaradio 560 miliona dolara, od čega samo u Kini 260 miliona dolara.

Priču o ovom DC junaku možete pogledati u bioskopima. Priča prati dramu i mogući početak rata između carstva sa dna mora i ljudi s površine.

Film je režirao James Wan, scenario su napisali David Leslie Johnson-McGoldrick i Will Beall prema priči koju takođe potpisuju režiser Wan i scenarista Beall uz pomoć Geoffa Johnsa. Uloge tumače Jason Momoa, poznat kao Khal Drogo u seriji "Game of Thrones", Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II i Nicole Kidman.

Podeli:



Preporucujemo