•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Festival „Green steps“ u Stepojevcu, 27. i 28. septembar

Ove godine će se u Stepojevcu, 27. i 28. septembra, po prvi put organizovati manifestacija „Green steps“ - mini festival ekologije pod otvorenim nebom.

Projekat „Green Steps“ je usmeren na podršku „zelenim“ preduzetničkim idejama, kroz predstavljanje primera dobre prakse i edukaciju. Ideja „zelenog“ preduzetništva je usmerenost ka principima održivog razvoja — zadovoljava sadašnje potrebe, ne ugrožavajući mogućnosti budućih generacija.

U okvitu dvodnevnog programa manifestacije, održaće se veliki broj predavanja i radionica na temu očuvanja životne sredine, „zelenih“ poslova, reciklaže, ekološkog turizma, ekološke poljoprivrede i rekultivacije zemljišta.

Festival je na otvorenom, sa dva video bima, dve bine za edukaciju, radionice i prezentacije, kao i štandovima za izlagače ekoloških i organskih proizvoda. Za posetioce će biti organizovan primeren zabavni program, sa mogućnošću degustacije hrane i pića koju će ovom prilikom prezentovati izlagači.

Organizator je Preduzetnički Razvojni Centar, u saradnji sa udruženjem Agroklaster iz Lazarevca, uz podršku Gradske uprave Grada Beograda preko Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Ulaz za posetioce je slobodan.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...