•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fast & Furious spinoff pomerena premijera za nedelju dana

Univerzalni Fast & Furious spinoff u vezi Luke Hobbs-a (Dwayne "The Rock" Johnson) i Deckard Shaw-a (Jason Statham) malo je odložen. Gotovo je nemoguće zamisliti da je Universal ikada sanjao da će njegov skromno budžetski - za veliki studijski film - akcijski film The Fast and the Furious poći putem kojim je išao, stvarajući franšizu koja se trenutno sastoji od osam filmova. Proizveden za samo 38 miliona dolara, letnje izdanje iz 2001. godine privuklo je preko 200 miliona dolara širom sveta. To je impresivan prihod sigurno, ali samo vrh ledenog brega za franšizu.

Do sada i uključujući prošlogodišnji hit The Fate of the Furious, Fast & Furious franšiza do sada je ostvarila neverovatnih 5,1 milijardi dolara širom sveta. Još impresivnije je kako je Fast & Furious jedna od retkih filmskih serija koja je zapravo dobila u kritičnom ugledu, kako je napredovala, s obzirom na to da se skorija izdanja ponekad smatraju većim od originalnih. Odgovarajuće, The Fate of the Furious i Furious 7 za 2015. su zapravo najviše zaradili u franšizi do sada, prešavši na više od milijardu dolara svaki.

Iako će biti malo čekanja za obožavaoce pre nego što se pojave završnice serije Fast & Furious 9 i 10 - 2020 i 2021, 2019 je određena za proširenje Fast & Furious pejzaža produkcijom prvog spinoffa franšize. Još uvek neimenovan film se zasniva na likovima Luke Hobbs-a i Deckard Shaw-a, koje su igrali The Rock i Jason Statham. Hobbs se pridružio seriji u 2011. godini Fast Five, i dugo je bio omiljen kod obožavaoca. Shaw je napravio svoj pravi debi u Furious 7, nakon kratkog nastupa u Fast & Furious 6. Hobbs i Shaw spinoff originalno određen za datum pojavljivanja 26. jula 2019. godine, ali će se ipak pojaviti kasnije u bioskopima, 2. avgusta, 2019.

Uraditi spinoff koji se fokusira na Hobbs-a i Shaw-a ima puno smisla, ne samo zbog preovlađujuće popularnosti Hobbs-a Dwayne Johnson-a i u manjoj meri Statham-ovog
Shaw-a, ali i zbog toga što je poznato da se Johnson i glavna zvezda serije Fast & Furious, Vin Diesel nikako ne slaže. Njihova loša krv je postala veoma javna poslednjih godina, a dvojica muškaraca odbijaju da rade zajedno u produkciji The Fate of the Furious. Neko se pita koliko će biti prisustvo Hobbs-a u poslednja dva dela Fast and Furious filma, imajući u vidu ovu netrpeljivost.

Kako stvari stoje, neimenovani Fast & Furious spinoff će sada ići rame uz rame u bioskopskim blagajnama sa oba FOX neprestalnog odgađana X-Men-bazirana horor filma The New Mutants, i trenutno neotkrivenog filma iz Warner Bros-a. Iskreno, s obzirom na mega uspeh najnovijih Fast & Furious filmova, FOX i WB možda bi bili mudri kada bi odgovorili na ovaj potez tako što bi svoje planove za objavljivanje 2. avgusta pomerili na neke druge vikende, jer nije teško zamisliti Hobbs-a i Show-a da zumiraju sa # 1 mesta širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...