•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fantastične Chloe Grace Moretz i Isabelle Huppert u dramatičnom trileru "Greta"

Stigao je prvi trailer za triler-dramu "Greta" u kojoj će se u glavnim ulogama naći fantastične Chloe Grace Moretz i Isabelle Huppert.

Ovo filmsko ostvarenje režirao je oskarovac Neil Jordan, prema scenariju koji je pisao s Rayjem Wrightom.

Nije mnogo poznato o radnji ove drame, osim kako donosi dramatičnu priču o prijateljstvu mlade žene Frances, koju glumi Chloe Grace Moretz, i usamljene udovice Grace koju glumi Isabelle Huppert. Međutim, kako se navodi u opisu filma, njihovo zbližavanje će postati burno kada shvate da nisu onakve kakvima su se predstavile jedna drugoj.

U filmu takođe glume i Maike Monroe, Colm Feore, Zawe Ashton i Parker Sawyers.

Prema mišljenju filmskih kritičara, "Greta" će biti još jedan triler ispunjen psihološkim igrama koje su svojstvene Jordanu.

Premijera filma zakazana je za 1. mart 2019. godine u Americi, a "Greta" potom kreće u svetsku bioskopsku distribuciju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...