•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fame solutions i Fox vision Vam predstavljaju četiri festovske premijere

Četiri uzbudljive premijere biće održane na 47. FEST-u koji se održava u Beogradu od 22. februara – 3. marta. U okviru srpskog takmičarskog programa publika će moći da vidi film “Psi umiru sami”, dok će se u programu Fest 47 takmičiti film Denija Arkana „Pad američkog carstva”. Programska celina Fokus Evropa donosi filmove “Crna reka” Erika Zonke i “Sećanje na bol Magaret Dira” čiju režiju potpisuje Emanuel Finkije.

Psi umiru sami

Radnja filma prati Viktora, nekadašnjeg radnika programerske firme, koji napušta haotični život prestonice i vraća se u porodičnu kuću na Tari. Sticajem okolnosti u kuću prima Milicu, koja ima zadatak da istražuje ekološke probleme Tare. Viktor saznaje da je šef firme za koju je godinama radio ubijen.

Debi mladog autora Nikole Petrovića donosi uzbudljiv trilerski zaplet i fotografiju u kojoj će uživati svaki ljubitelj filma.

Uloge u filmu tumače Srdjan Petrović, kome je ovo i prva uloga na filmu, Dragan Vujić Vujke, Draginja Mileusnić, Miloš Timotijević, Srdjan Žika Todorović, Nikola Šurbanović, Mina Obradović i Andrej Šepetkovski.

Premijera će se održati u sredu 27. februara u Kombank dvorani u 22h.

Trejler za film možete pogledati na sledećem linku

https://www.youtube.com/watch?v=VxeHqbdvNfE

Pad američkog carstva

Pjer-Pol Dao, intelektualac sa doktoratom iz filozofije primoran je da radi kao dostavljač da bi sebi obezbedio pristojan život. Jednog dana, dok je dostavljao neki paket, zatekne se na mestu na kom se odigrala neuspela pljačka. Dvoje mrtvih I milioni evra u kesama svuda po podu. Pjer-Pol se suočava sa dilemom, da li da uzme novac ili da ode praznih ruku?

Novi film oskarovca Arkana na nesvakidašnji način obrađuje temu urušavanja vrednosti u savremenom društvu.

Uloge u filmu tumače Aleksandar Lendri, Maksim Roj, Vensan Lekler, Erik Brino i Remi Žirar.

Film će biti prikazan na FEST-u u subotu 23. februara u 17.30 u bioskopu Ušće Cineplexx.

Trejler za film možete pogledati na sledećem linku

https://www.fest.rs/Filmovi/4511/PAD-AMERICKOG-CARSTVA.shtml

Crna reka

Slučaj nestanka tinejdžera Denija, poveren je istrošenom detektivu i alkoholičaru. On se posvećuje istrazi u cilju pronalaska momka, iako ne brine o sopstvenom sinu tinejdžeru koji se upliće u trgovinu narkoticima. Denijev bivši nastavnik postaje neuobičajeno zainteresovan za ovaj slučaj i nudi svoju pomoć detektivu. Scenario za film pisan je po knjizi „Uznemirujući nestanak“ izraelskog pisca Drora Mišanija, a autor scenarija je i reditelj filma, poznati francuski reditelj Erik Zonka.

Uloge u filmu tumače Vensan Kasel, Roman Dura, Sandrin Kiberlen i Šarl Berling.

Film će biti prikazan u nedelju 24. februara u 19.3o u Centru za kulturu “Vlada Divljan”.

Trejler za film “Crna reka” možete videte na linku

https://www.fest.rs/Filmovi/4521/CRNA-REKA.shtml

Sećanje na bol Margaret Dira

Film je zasnovan na knjizi „Bol“ francuske spisateljice Margaret Dira. Radnja filma je smeštena u Pariz, za vreme Drugog svetskog rata. Pisac, komunista i aktivista Pokreta otpora, Robert Antelme, uhapšen je i deportovan. Njegova mlada žena, Margarite Dira, bezuspešno pokušavajući da sazna gde joj je suprug, počinje aferu sa mladim francuskim agentom Gestapoa, u nadi da će uspeti da pomogne svom mužu.

Adaptacija knjige poznate francuske autorke nominovana je kao francuski kandidat za ovogodišnjeg Oskara za najbolji strani film.

Glavne uloge u filmu igraju Melani Tjeri, Benoa Mažimel, Benžamin Biolej, Gregoar Lepran-Rinže, Emanuel Burdije.

Film će biti prikazan u subotu 23. februara u 20h u Domu omladine.

Trejler filma možete pogledati na sledećem linku

https://www.fest.rs/Filmovi/4523/SECANJE-NA-BOL-MARGERIT-DIRAS.shtml

Karte za sve filmove su u prodaji.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...