•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

FINALE NEOBIČNE SERIJE O UVRNUTOM SVEŠTENIKU I NATPRIRODNIM SILAMA

Kako se ova priča bliži svom kraju, Božja igra za univerzum počinje da se postavlja na svoje mesto. Zarobljeni između nebeskih proročanstava, paklenih zatvora i sveobuhvatnog nuklearnog rata, Jesse, Tulip i Cassidy kreću svojim krvavim putem ka Bogu. Da li mogu stići do Boga na vreme - ili je sav taj pokolj deo njegovog božanskog plana - uskoro će se otkriti dok Preacher korača prema kraju sveta!

Prva epizoda nove sezone nam donosi puno neizvesnosti. Jesse je uznemiren zbog vizija apokaliptične budućnosti dok se on i Tulip pripremaju za sveopšti napad na Masadu, gde se Cassidi - zarobljen mučnom sudbinom - bori da izdrži. Ali Starr i njegovi operativci iz Grala spremni su za njih.

U prethodnoj 3. sezoni smo otkrili malo više o Jessovoj prošlosti kao i o njegovoj povezanosti sa Angelville. Kao što se ispostavilo, Gran’ma je vodila sumnjive natprirodne poslove. Obećala je da će vratiti Tulip u život, pod jednim uslovom: Jesse mora da ostane da se bavi porodičnim biznisom, na šta on odmah pristaje i time se Tulip vraća u zemlju živih. Takođe pamtimo i Tulipin povratak u mračnu prošlost – njeno detinjstvo, dok nije bila ni na nebu, ni na zemlji, nakon čega sreće Boga i dobija jedinstvenu ponudu koju bez razmišljanja odbija. U međuvremenu se Cassidy zaljubljuje u misterioznu grupu po imenu Les Enfants Du Sag, koju predvodi harizmatični vampir Eccarius, ne znajući da Eccarius jede sve članove grupe koji se transformišu u vampire. A najvažnije od svega, Hitler postaje kralj pakla.

Ne propustite nove epizode od 7. oktobra isključivo na AMC kanalu i saznajte da li i ova priča ipak ima srećan kraj.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu