•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

FILM U KOJEM GLUME BAŠ SVI - “AMSTERDAM” !

NEVIĐENA GLUMAČKA POSTAVA OKUPILA SE
U FILMU "AMSTERDAM" REDITELJA DEJVIDA O. RASELA
KOJI U BIOSKOPE STIŽE 6. OKTOBRA

Od reditelja naslova "BOKSER", "AMERIČKA PREVARA" i "U DOBRU I U ZLU" - Dejvida Rasela (David O. Russell), u četvrtak 6. oktobra stiže još jedno veliko ostvarenje - kriminalistički triler "AMSTERDAM." Reč je o filmu u kojem se pojavljuju praktično svi glumci koji danas čine zvezde Holivuda - od Kristijana Bejla, Robi Margo, Džona Dejvida Vošingtona, Krisa Roka, preko Majka Majersa, Roberta De Nira, do kantautorke i dobitnice 11 Gremi nagrada Tejlor Svift, glumca Ramija Maleka i mnogih drugih.

Naslov već slovi za jedan od glavnih kandidata za dodelu nagrade Oskar što i ne čudi zbog toga što je većina dosadašnjih Raselovih filmova uglavnom dobijala pozitivne kritike kao i najprestižnije filmske nagrade.
Radnja kriminalističkog filma "AMSTERDAM" smeštena je u 30.-te godine prošlog veka i prati dvoje prijatelja koji svedoče ubistvu čime postaju glavni osumnjičeni za izvršenje. Naknadno, otkirva se jedna od najneverovatnijih zavera u modernoj američkoj istoriji.

Triler o ljubavi i odanosti lična je priča za reditelja i scenaristu filma Dejvida Rasela "Prijateljstvo i ljubav su osnova filma" ističe Rasel "meni je najvažnije prijateljstvo između ovih likova. Prijateljstvo između Barta (Christian Bale) i Harolda (John David Washington) je specijalno značajno, kao i sporazum o prijateljstvu koji sklapaju kako bi se brinuli jedan o drugom ne dozvoljavajući jedan drugom da nestanu. Prijateljstvo se proširuje uključujući Valeriju (Margot Robbie), što predstavlja stub priče filma."

Sve ukazuje da priznati i ugledni glumci vole da snimaju s redateljem Raselom jer je do sada uspešno sarađivao sa većinom od njih. Za film “Bokser” iz 2010. godine Kristijan Bejl i Melisa Lio osvojili su nagradu Oskar u kategorijama Za najboljeg sporednog glumca odnosno sporednu glumicu; Dženife Lorens osvojila je prestižnu zlatnu statuu Za najbolju glavnu glumicu 2012. godine za film “U dobru i zlu”, a "Američka prevara" ponela je te 2014. jedanaest nominacija za nagradu Oskar.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...