•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

FEST - Dodatne ulaznice u prodaji za rasprodate projekcije na FEST-u

Zahvaljujući odluci Kriznog štaba o povećanom kapacitetu raspoloživih sedišta u dvoranama Sava Centra i Kombank dvorane, sa zadovoljstvom obaveštavamo javnost i zainteresovanu publiku da su u prodaji dodatne ulaznice za rasprodate projekcije na 49. FEST-u. U online prodaji putem sajta tickets.rs i na blagajni Sava Centra moguće je kupiti ograničen broj karata za film svečanog otvaranja „Veliko iskopavanje”, koji je na programu večeras, 7. maja u 19 časova. Karte za filmove “Otac”, „Zemlja nomada“, „Minari” i „Živ čovek” mogu se kupiti takođe na blagajnama i online.

Ulaz na sve projekcije u Sava Centru, tokom trajanja FEST-a, biće moguć jedino na ulazu B iz ulice Vladimira Popovića.

Ulaznice za FEST su u prodaji na blagajni Sava Centra (ulaz B iz ulice Vladimira Popovića), Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade. Karte za projekcije u Sava Centru, Kombank dvorani i Domu Omladine Beograda mogu se nabaviti i onlajn, preko sajta www.tickets.rs, kao i na svim Ticket Vision prodajnim mestima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu