•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"FAHIM, MALI PRINC ŠAHA" NA 15. KIDS FEST-u

Istinita priča o Fahimu Mohamedu, svetskom junior šampionu u šahu rođenom u Bangladešu 2000. godine koji trenutno igra za Francusku, je samo jedna od premijernih koju će domaća publika moći da vidi na 15. KIDS FESTU. Osim u filmu "Fahim, Mali princ šaha" u kojem jednu od glavnih uloga tumači proslavljeni francuski glumac Žarar Depardije, od 14. do 20. oktobra najmlađi, a i oni straiji moći će da uživaju i u drugim naslovima različitih svetskih kinematografija: "Raul Taburin" (Francuska, Belgija), "Ja sam Vilijam" (Danska), "Pat i Mat: Zimska radost" (Češka), "Ailovo putovanje" (Francuska, Finska) i dr.

U ponedeljak 14. oktobra festival će svečano otvoriti animirana avantura " Čuvena invazija medveda na Siciliju" u Kombank Dvorani s početkom u 12h kada će se prisutnima obratiti ambasador festivala, glumac Ivan Jevtović koji nam ovom prilikom poručuje:

Svi smo mi deca. Deca strogih roditelja, deca čuvenih sportista, deca vrednih radnika, deca loših muzčara. Biću ovom prilikom smeo i hrabar da vam otkrijem svoj životni plan! Kad sam kao dete u bioskopskom mraku otkrio istine o svetu i sebi, odlučio sm da ću zauvek biti igrač-dete od akcije.
Ne propustite ni jednu priliku da zaronite u bioskopski mrak, to je okean čuda i vaših životnih snova.

Oktobra 2005. godine prvi put je zaživeo dečiji filmski festival KIDS FEST, u samo jednom bioskopu u Beogradu, kada su prikazana filmska ostvarenja potpuno drugačija od onih koja su do tada bila na bioskopskom platnu. Danas se festival održava u mnogim gradovima širom Srbije.

U Beogradu dečiji filmski festival održaće se u bioskopima "Kombank Dvorana", „Cineplexx Ušće Shopping Center“, „Cineplexx 4D Delta City“, „Cineplexx BIG“ „Roda Cineplex“, „Tuckwood“, bioskop ,,Fontana’’ i „Cine Grand Capitol park Rakovica“, Kulturni centar Baraka. U Novom Sadu u bioskopima „Arena Cineplex“, "Cineplexx Promenada", u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok će u Nišu centri dešavanja festivala biti bioskopi „Vilin grad“ i „Cineplexx Niš“. Kao i svake godine u Pančevu, Novom Sadu i Zrenjaninu posetioci će imati priliku da isprate festival u „Cinestar Cinemas“.

Karate su već u prodaji na blagajnama bioskopa, a cene ulaznica se razlikuju u zavisnosti od individualnih i organizovanih poseta i kreću se u rasponu od 200 do 370 dinara.

PROGRAM 15. KIDS FEST-a MOŽETE PRONAĆI NA ZVANIČNOM SAJTU FESTIVALA http://kids-fest. com/

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu