•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

F9: Fast Saga ruši međunarodne rekorde na blagajnama bioskopa

Međunarodna filmska industrija dobila je ogroman podsticaj ove nedelјe, kada je F9: Fast Saga lansirana na više tržišta i srušila nekoliko rekorda. Prema novim brojevima IMAX distribucije, lansiranje F9 u Kini postavilo je rekord. Film je zaradio $6,5 miliona na blagajnama IMAX-a, što je dobro za najveći dan otvaranja IMAX-a u franšizi Fast & Furious i najveći dan otvaranja bilo kog univerzalnog naslova u Kini. U Koreji je F9 u sredu generisao $160.000 na blagajnama IMAX-a, što je bio najveći pojedinačni IMAX-ov dan blagajne u Koreji od 1. decembra 2019. U Hong Kongu je F9 imao drugi najveći dan IMAX-ovih blagajni za Fast & Furious franšizu, zaradila je $56.000 uprkos emitovanju u 40% manje bioskopa zbog COVID-19 zatvaranja.
Prema Universal-u, film je već oborio rekorde najvećim međunarodnim MPA otvaranjem pandemije, s tim da je Fast & Furious franšiza sada globalno zaradila više od $6 milijardi. Procenjeni ukupan iznos za međunarodno izdanje filma do subote je $127 miliona, a ukupan prihod za vikend trebao bi da raste što više ljudi budu gledali.

F9: The Fast Saga vidi povratak Justin Lin-a kao reditelјa, koji je predvodio treće, četvrto, peto i šesto poglavlјe serije, koja se transformisala u globalni fenomen. Akcija se promeće širom sveta - od Londona do Tokija, od Centralne Amerike do Edinburgha i od tajnog bunkera u Azerbejdžanu do prepunih ulica Tbilisija. Usput će uskrsnuti stari prijatelјi, vratiti se stari neprijatelјi, prepisati istorija i isprobati pravo značenje porodice kao nikada ranije.
U filmu učestvuju članovi glumačke ekipe koji se vraćaju Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel i Sung Kang, sa oskarovkom Helen Mirren i oskarovkom Charlize Theron. F9 takođe predstavljae Grammy-evu super zvezdu Cardi B kao novog franšiznog lika Leysa, ženu koja ima veze sa Dom-ovom prošlošću i cameo Reggaeton senzaciju Ozuna.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...