•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Extra, extra! Novi mjuzikl

Adaptacija priče o njujorškim kolporterima kreće za tri meseca na Brodveju. Jasno, Disney se krije iza toga.

Christian Bale i Robert Duvall igraće glavne uloge i to u trajanju od tri meseca na Brodveju. 15/3/2012/ biće premijera predstave, a poslednja 10/6/. Radnja je smeštena u 1899. kada su se klinci kolporteri pobunili sa pesmama koje su obeležile šou, Santa Fe, Carrying the Banner i Seize the Day.

Alan Menken i Jack Feldman, odgovrni za numere, i stoje iza adaptacije. Harvey Fierstein, koji je napisao knjigu La Cage aux Folles (Birdcage), preradio je narativni tok priče. Jeff Calhoun biće reditelj.

Plan je napraviti vedar i zabavan mjuzikl o deci koja bi trebalo da ulepšaju svet ovim mjuzikom. Pesma nas je porazila.

Produkcija je 5 miliona dolara, daleko niža u odnosu na prethodne Disneyeve, Tarzan i Little Mermaid, $14m i $15m. Za sada je najdužeg trajanja Mary Poppins, sa premijerom još 2006.

Jasno je da je dugovečnost svake predstave na Brodveju relativna stvar, ali i kratka u osnovu, tako da ne treba da čudi što je Poppinsova jedina preostala. Sledeća koja je u planu, nakon što i ova završi svoj tok, jeste Dumbo u režiji Stephen Daldrya.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...