•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Excessive Force (1993)

Ako je svuda oko vas korupcija i izdaja, verovatno vas u životu može održati samo preterana sila. To nam prikazuje i ovaj sirovi akcioni triler.

Grupa čikaških policajaca uspešno izvede veliku zaplenu imovine kriminalaca, ali odmah posle akcije nestaje tri miliona dolara plena. Lokalna mafija kreće za njima, ne prezajući ni od najokrutnijih ubistava, a novi šef policije jasno im daje do znanja da je spreman tolerisati i kršenje policijskog pravilnika, ako je to potrebno za gašenje sukoba.

Našavši se između dve vatre, krvožednih mafijaša i korumpiranih kolega, policajac Terry McCain moraće se da u beg kako bi preživeo. Ali, i korišćenje prekomerne sile je uz sve nešto šta se podrazumeva, jer izgleda da se drugi jezik ne razume.

Thomas Ian Griffith u akcionom filmu "Preterana sila", pokazuje kako se izgrađuje uverljiv policijski film klasičnih premisa, i uz to prezentuje svoje fizičke i glumačke veštine. Uz Griffitha u filmu učestvuju i legende Hollywooda James Earl Jones, Lance Henriksen i Burt Young.

Žanr:akcija
Godina:1993
Reziser:Jon Hess
Scenario:Thomas Ian Griffith
Uloge:Thomas Ian Griffith, James Earl Jones, Lance Henriksen
Uzrast:R
Box office:1.2M USD
Studio:3 Arts Entertainment, Ian Page Productions, New Line Cinema
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo