•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eva Mendez otkrila zašto ne glumi već osam godina

Glumicu Evu Mendez već osam godina nemamo prilike da gledamo u novim ostvarenjima, zbog čega su mnogi mislili da se povukla iz sveta glume.

Njena poslednja glavna uloga bila je u filmu "Lost River" iz 2014. godine, a glumica je sada otkrila i zbog čega je dugo nema u javnosti.

"Nikada nisam prestala da glumim", počela je na svom Instagram profilu.

"Htela sam da budem više kod kuće, sa svojom decom, a na sreću moji drugi poslovni poduhvati omogućili su mi to bolje nego gluma", objasnila je glumica koja je vlasnica i ambasadorka brenda "Skura Style", firme za čišćenje kuhinja, a takođe ima i svoju liniju odeće.Eva je objasnila i kako više nije htela da prihvata stereotipne uloge koje su joj se nudile, a pogotovo nakon pomenutog filma, za koji kaže da je za nju bio "projekat iz snova".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu