•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ernie Hudson želi da se vrati kao Monroe Kelly u ‘Congo 2’

Ernie Hudson je u priči za povratak kao Monroe Kelly u Congo 2, ako ikad bude snimlјen nastavak filma iz 1995. Režiran od strane Frank-a Marshall-a, a napisan od strane John Patrick Shanley-a, Congo je zasnovan na istoimenom originalnom romanu Michael Crichton-a. U njemu je Hudson glumio kapetana Monroe Kelly, vođu grupe koja je imala zadatak da pretražuje opaki Congo pun gorila kako bi pronašla nestali tim za lov na dijamante.

Ernie Hudson je upitan koji lik iz njegove karijere bi voleo da poseti u novom filmu, a ovo je zvezda Congo-a imala da kaže.

"Pa, lik u Congo-u, baš sam se zabavlјao sa tim likom, i, nažalost, u studiju... Ne znam. Dobro je prošao na blagajnama, ali voleo bih da to radim verovatno (ponovo). Verovatno se to neće dogoditi, ali voleo bih da ga ponovo stvorim ili ponovo posetim taj lik, ponovo posetim taj scenario, u drugom delu sveta, ali više kao avanturu. Voleo bih da snimam avanturistički film, pa bih tog lika voleo da vidim ponovo“.

"A, da, i film Vrana je bio ... teško je i pomisliti da to ponovo snimam nakon onoga što se dogodilo (Brandon Lee-u). Ali, da, verovatno bi Congo bio taj koji bi voleo da radim, sigurno ne samo kao zamena. Postoji nekoliko koje mislim da ne bih želeo da ih ponovo snimam, ali Congo, mislim da bih želeo".

Još jedan razlog zbog kojeg Hadson želi da poseti kapetana Kelly-a je taj što mu obožavaoci Congo-a i dalјe govore koliko vole film, do danas. U Cameo-u, gde Hudson često pruža lične video poruke njegovim fanovima, od glumca se neprestano traži da snima video snimke u liku kao Kelly. Kao što Hudson objašnjava:

„Sada radim ove Cameo stvari, što je veoma zabavno, i, zaista, tokom ovog karantina povezalo me je sa publikom i iznenađujuće, mnogi lјudi će vas pitati: „Možete li to da učinite kao Monroe Kelly?“ Mnogo različitih filmova se pojavlјuje, ali Congo je onaj za koji će lјudi reći da je njihov omilјeni film. To je sigurno u glavama lјudi, tako da je to dobro".

Ko zna hoćemo li ikada videti Hudson-a kako se vraća u Congo, ali ove godine ćete ga videti kako se vraća drugoj kultnoj ulozi iz karijere. Po treći put će se vratiti na veliki ekran kao Winston Zeddemore u predstojećem nastavku Ghostbusters: Afterlife. Režirao ga je Jason Reitman, novi film služi kao nastavak originalna dva filma Ghostbusters i dovešće nekoliko originalnih članova glumačke ekipe. Zajedno sa Hadson-om, među ostalim poznatim licima koja mogu da se vide u nastavku su Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver i Annie Potts. Film treba da bude objavlјen 11. juna 2021.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila