•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

En Hatavej u "Locked Down"

HBO Max je objavio trejler za 'Locked Down', novi film Daga Limana koji se, usred tuge i horora izazvanih pandemijom korona virusa, bavi pljačkom.

U filmu igraju En Hatavej i Čivetel Edžiofor kao Linda i Pakston, ljubavni par na ivici raskida kad ih kovid natera na zajednički život u karantinu. Njihovi problemi se umnožavaju kad Lindin posao zahteva transfer nakita iz robne kuće. Linda i Pakston se, ipak, odlučuju za krađu skupocenog dijamanta iz radnje.

Iako komedija, ideja o filmu Locked Down mnogima se nije dopala, jer smatraju da korona virus ne ide uz nešto veselo.

Pored En i Čivetela, u filmu se pojavljuju i Stiven Merčant, Mindi Kaling, Lusi Bojnton, Dule Hil, Jazmin Simon, Ben Stiler i Ben Kingsli. Režiser Dag Liman se proslavio po ostvarenjima "Gospodin i gospođa Smit" i "Bornov identitet".

Premijera je zakazana za 14. januar na striming servisu HBO Max.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu