•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emilija Klark u Marvelovoj Tajnoj invaziji

Zvezda serije “Igra prestola” Emilija Klark pridružiće se Marvelovom filmskom univerzumu ulogom u “Tajnoj invaziji”.

Serija prati grupu Skrulova – prvi put se pojavljuju u naučno-fantastičnom filmu Kapetan Marvel, koji menjajući oblik uspevaju da na Zemlji zamene glavne likove i superheroje.

Dok Nik Furi, koga glumi Samjuel Liroj Džekson, ostaje u svemiru, Skrul uspeva da ga zameni kao jednog od najvažnijih članova vladine agencije Šild, kao najmudriji.

Još nije poznato kakva će biti Emilijina uloga u seriji, ali vest dolazi samo dan nakon što je objavljeno da je Olivija Kolman takođe bila u pregovorima za ulogu u seriji.

Serija od šest epizoda, na Dizni plusu, zasnovana je na istoimenoj seriji “crossover” stripova, i istaknutim junacima iz “X-Men”, “Fantastic Four” i “The Nev Avengers”.

Ova tri dela dobila su svoje filmove i franšize, ali trenutno nijedno nije zvanično predstavljeno u Marvelovom filmskom univerzumu (MCU).

Međutim, potvrđeno je da će oni kad-tad biti uvedeni. Najava “Tajne invazije” zaintrigirala je obožavatelje koji sada žele da saznaju ko je stvaran, a ko lažan u univerzumu.

Serija, čije snimanje tek treba da počne, biće deo televizijskog dela univerzuma, koji su do sada vodili “WandaVision” i “Falcon And The Winter Soldier”.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu