•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Elsa i Anna pronalaze začaranu šumu u nastavku animiranog hita "Frozen 2"

Na oduševljenje najmlađe publike, ali i odraslih ljubitelja animiranog filma, nastavak hita "Frozen" uskoro stiže u bioskope, a kakve avanture donosi otkriva nam novi trailer.

U omiljenom crtiću ponovo se udružuju sestre Elsa i Anna s njihovim prijateljem Kriostoffom. Nova avantura ovaj trio sada vodi daleko od kraljevstva Arendelle, a pridružiće im se i sneško Olaf i irvas Sven.

U novom traileru možemo da vidimo kako se film vraća u prošlost kada su Elsa i Anna kao male slušale magične priče o začaranoj šumi. Potom Elsa govori kako "čuje neki glas" koji je proganja, a kako bi spasila kraljevstvo mora otkriti ko je doziva. Upuštajući se u novu avanturu, poznate sestre završe u začaranoj šumi o kojoj su slušale kao devojčice.

"Frozen 2" vraća sve likove iz prethodnog filma kojima su glasove ponovo posudili Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad i Jonathan Groff. Režiju za nastavak animiranog hita potpisuju Christopher Buck i Jennifer Lee.

Podsećamo, prvi deo "Frozen" zaradio je više od milijardu dolara širom sveta i osvojio je Oscare za najbolji animirani film i najbolju originalnu pesmu "Let It Go".

Premijera "Frozen 2" zakazana je za 22. novembar.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...