•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Elliot the Littlest Reindeer (2018) - uskoro

Ovog će Božića jedan poni osvojiti vaša srca. Kad jedan od Deda Mrazovih irvasa najavi svoju penziju, poni Eliot videće će priliku da ispuni svoj san i zasluži svoje mesto u timu Deda Mraza. Iako se činilo da nema nikakve izglede, Eliot će sa svojom najboljom prijateljicom Hazel dokazati svima da je on pravi poni. Međutim, na njihovoj farmi stvari takođe ne idu po planu, jer se pojavila pretnja njihovim prijateljima. Eliot sada mora da donese odluku života: spasiti svoje prijatelje ili pratiti svoj san i spasiti Božić.

Glumci: Josh Hutcherson, Samantha Bee, Morena Baccarin, John Cleese, George Buza
Režiser: Jennifer Westcott

Podeli:



Preporucujemo