•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekskluzivna pretpremijera filma ELVIS 22. juna i party sa pogedom na Beograd - CineStar 4DX Ada Mall

Ekskluzivna pretpremijera filma ELVIS, reditelja Baza Lurmana i studija Warner Bros. u distribuciji Blitz filma, održaće se u svim CineStar bioskopima u Srbiji 22. juna, dok je u beogradskom CineStar 4DX bioskopu u Ada Mallu planirana specijalna projekcija uz VIP žurku (Rooftop party) od 19h. Pravi filmski parti, kakav se može doživeti širom sveta, održaće se neposredno nakon projekcije na terasi Cinema Bara na poslednjem spratu Ada Malla uz jedan od najlepših pogleda na Beograd. Publika i sve zvanice uživaće uz letnje bitove veoma tražene DJ Miss Millie, a plesna grupa „Swing ’n’ roll“ zaplesaće „Bugi vugi“ i podsetiti na razdoblje kada je Elvis postao popularan. Za najsrećnije posetioce svih CineStar bioskopa biće pripremljeni i izuzetni gedžeti iz filma.

Originalni soundtrack filma o kralju roka već ima legendarni status, jer učestvuju: Eminem, Diplo, Chris Isaak, Maneskin, Doja Cat, Ceelo Green, Tame Impala i mnogi drugi tako da publiku očekuje, uz odličan film, i mnogo dobre muzike.

U ovom veoma aktuelnom ostvarenju, koje je publika na filmskom festivalu u Kanu nagradila 12-ominutnim ovacijama, glavne uloge tumače nova mlada zvezda Ostin Batler i oskarovac Tom Henks. Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

Ulaznice za pretpremijeru su u prodaji online ili na blagajni bioskopa, a kupovinom ulaznice za beogradsku projekciju automatski se dobija mogućnost prisustva nezaboravnom partiju na najlepšoj terasi u gradu.

Više detalja o filmu i ulaznicama može se naći na ovom linku: https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/elvis/8023

Fotografije: Warner Bros.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila