•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekskluzivna najava nove sezone serije Fear The Walking Dead

AMC je predstavio virtuelni panel na temu serije Fear the Walking Dead, koji je održan 24. jula na platformi Comic-Con@Home. Informacije o novoj 6. sezoni serije Fear the Walking Dead kao i datum početka prikazivanja nalaze se u nastavku teksta:

Fear the Walking Dead Sezona 6

Panel je vodio Chris Hardwick (Talking Dead), a na panelu su se predstavili kontent menadžer TWDU Scott M. Gimple, izvršni producenti Andrew Chambliss i Ian Goldberg, kao i članovi glumačke ekipe Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Karen David, Jenna Elfman i Rubén Blades.

Šesta sezona serije Fear the Walking Dead će, kao i prethodne sezone, imati svetsku premijeru na kanalu AMCi biće emitovana u ponedeljak 12. oktobra u 3:00, sa reprizom istog dana u 22:00.

• Član glumačke ekipe Lennie James imaće svoj rediteljski debi u šestoj sezoni, pridruživši se kolegi iz ekipe Colman Domingo-u, koji će režirati svoju treću epizodu tokom ove sezone.

• Prva ekskluzivna fotografija iz nove sezone nalazi se na linku: https://amcnetworks-my.sharepoint.com/:f:/p/eszter_ivanics/EhMDf1BGoahDpPjw49w_o_cBZC0OIO-EhChIraiYXKwTlg?e=CXLiiu

Podeli:



Preporucujemo