•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipa koja stoji iza serijala ‘John Wick’ se ponovo ujedinjuje za ’A Man From Nowhere’ rimejk filma

Chad Stehelski i Derek Kolstad, dotični režiseri i pisci globalno uspešne franšize ‘John Wick’, ponovno se udružuju za američku verziju ’The Man from Nowhere’. Remake Lee Jeong-beom-ovog korejskog akcijskog trilera iz 2010. godine (da se ne meša sa indijskim rimejkom iz 2016. godine sa glavnom ulogom John Abraham) stići će iz New Line, koji će producirati Stahelski i njegov partner Jason Spitz kroz njihovu produkcijski brend, 87Eleven Entertainment.

Originalni ’Man From Nowhere’ prati vlasnika zalagaonice sa vojnom prošlošću po imenu Cha Tae-Sik dok izriče brutalnu i dobro režiranu kaznu lancu droge koji otima malu devojčicu koju smatra njegovim jedinim prijatelјem. U njemu je glumio sada naizgled penzionisani Won Bin, i bio je film sa najviše zarade u Koreji te godine, sa oko 43 miliona dolara. Zanimlјivo je da je remake na engleskom jeziku napisan za Dimension Films 2012. godine, ali projekat je propao, a prava su vraćena u CJ Entertainment, pre nego što ga je New Line kupio 2016. Projekt je idalje u vlasništvu ovog tima, što bi moglo da se kaže da su se specijalizovali za nasilne osvetničke priče o tihim usamlјenicima.

Kolstad je već završio scenario i svi ostali su veoma uzbuđeni otkako su ušli u realizaciju. Iako se pridružuje produkciji, Chad Stahelski nema nameru da režira, jer je već zaposlen na drugim projektima. Sastanci sa potencijalnim režiserima će se dogoditi što je pre moguće, citiramo insajdere, a verovatno će raditi na jednom od Kolstad-ovih scenarija.

I Stahelski i Kolstad bili su veoma zaposleni u poslednje vreme, i pored veoma uspešne John Wick franšize. 87Eleven Entertainment ima spinoff-ove ‘Ballerina’ i ’The Continental’ na svom portfoliu, a Stahelski je lično pozajmio svoje ekspertize za eventualnu produkciju Matrix 4. U međuvremenu, Kolstad je postao jedan od glavnih holivudskih akcijskih pisaca, sa animiranim ’Splinter Cell’ Netflix show-om i ’My Friend Pedro’ adaptacijom sa bivšim saradnikom John Wick-a David Leitch-om na njegovom kalendaru.

’The Man From Nowhere’ je čvrst akcioni film, uočlјiv više po svojoj brutalnosti i kinetičnosti nego po njegovoj priči. Konačno, nije nalik na John Wick-a na taj način i ostavlјa puno prostora za baletno nasilјe i vizuelno pripovedanje zbog čega je serija toliko popularna. Razočarajuće je videti da Stahelski najverovatnije neće lično da režira, ali tako visok profil projekta će verovatno privući nekog talentovanog režisera sa sličnim poštovanjem prema umetnosti koreografije kaskadera, ostavlјajući fanovima još jedan moderan i tehnički impresivan akcioni spektakl koji čeka da bude dodat u filmske arhive.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...