•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eight Crazy Nights (2002)

Odlična animirana komedija iz 2002. godine a u kojoj glasove glavnim akterima pozajmljuju Adam Sandler, Jackie Sandler i Austin Stout.

U ovoj savremenoj, animiranoj, prazničnoj muzičkoj priči, Adam Sendler pozajmljuje glas trojici glavnih likova, uključujući neprijateljski raspoloženog filmskog protagonistu Dejvija Stouna, mladića koji mrzi praznike i čvrsto je rešio da niko u Djuksberiju neće uživati u njima.

Dospevši u sukob sa zakonom zbog neprikladnog divljanja prve večeri Hanuke, ljubitelj žurki Dejvi mora da provede praznike obavljajući društveno-korisni rad kao pomoćni sudija u nižoj košarkaškoj ligi - ili da ode u zatvor. Misli da se izvukao dok ne upozna Vajtija Duvala, ekscentričnog glavnog sudiju koji liči na vilenjaka.

I pored nepresušnog Vajtijevog optimizma i Dejvijevog stalnog upadanja u probleme, obojica uskoro počinju da se pitaju da li bi bilo lakše jednostavno otići u zatvor.

Žanr:animacija, komedija, drama
Godina:2002
Reziser:Seth Kearsley
Scenario:Brooks Arthur, Allen Covert
Uloge:Adam Sandler, Jackie Sandler, Austin Stout
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio: Happy Madison Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:76 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...