•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eddie: The Sleepwalking Cannibal (2012)

Nekada slavni slikar Lars Olafssen izgubio je inspiraciju za slikanje i prihvata posao profesora u maloj umetničkoj školi u istočnom Ontariju, gde ponovno otkrije svoje umeće kada se sprijatelji s kanibalom koji mesečari...

Lars Olafssen bio je mlada zvezda umetničkog sveta, a sada je na putu da zauvek padne u zaborav. Ronny, njegov dugogodišnji trgovac umetninama, sada je ružni ostareli pomodar koji očajnički želi ponovno pod svetla reflektora. Ali Lars odbija slikati. Njegova kreativnost dolazi uz previsoku cenu - inspiraciju crpi iz pokolja - krvi, utrobe i rastrganih udova.

Nije čudno što ga je to u prošlosti dovelo do strašnog nervnog sloma. Ipak, gorljivi Ronny organizuje Larsu posao profesora u umetničkoj školi u Koda Lakeu, malome kanadskom gradiću usred ničega. Za Larsa je to terapeutska mera – način da svlada svoju potrebu za slikanjem u „sigurnosti“ seoskog okružja... sve dok ne upozna Eddieja, čudaka iz komšiluka. Sprijateljivši se s njime, Lars otkriva mračnu i nasilnu tajnu o Eddieju koja ga dovodi do dvoumljenja treba li biti odan prijatelju ili svojoj umetnosti.

Žanr:komedija, horor
Godina:2012
Reziser:Boris Rodriguez
Scenario:Boris Rodriguez
Uloge: Thure Lindhardt, Georgina Reilly, Dylan Smith
Award:2 osvojene
Studio:Quiet Revolution Pictures
Zemlja:Canada
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu