•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eddie Murphy slavi 60. rođendan

Američki glumac Eddie Murphy početkom aprila slavi 60. rođendan. Unutar proteklih nekoliko decenija snimio je nekolicinu neverovatnih filmova, a Variety je sastavio listu deset najboljih.

Murphy je karijeru počeo sa samo 19 godina, kada se pridružio ekipi "Saturday Night Live-a", nakon čega su usledili brojni angažmani u filmskoj industriji.

Ukoliko vam je potrebna preporuka za nedeljno popodne ili veče, pored epizoda "Saturday Night Livea" razmislite o gledanju ovih nekoliko ostvarenja: "Dreamgirls", "Dolemite Is My Name", "Coming to America", "The Nutty Professor", "48 Hrs.", "Beverly Hills Cop", "Trading Places", "Shrek" i "Bowfinger".

U jednom od nedavnih intervjua Murphy je komentarisao proslavu 60. rođendana govoreći kako zbog pandemije ne želi da pravi veliku zabavu za rođendan te je kroz smeh dodao: "Još uvek ne mogu verovati da punim 60. godina. Kad sam bio dete, 60 godina je izgledalo dosta drugačije. Tada sam za te ljude mislio da su jako stari, sad imam drugačiji stav".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...