•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eat Pray Love (2010)

Jedi moli voli (engl. „Eat Pray Love“) je američka drama-komedija iz 2010. godine, snimljena po istoimenom romanu Elizabet Gilbert. Ovo je prvi komercijalno uspešan film Džulije Roberts još od drame „Američki dragani“ iz 2001. godine.

Liz Gilbert je imala život kakav bi poželela svaka druga žena - zgodnog supruga, veliku kuću, ostvarenu karijeru, ali je ipak izgubljena i neispunjena. Misli da još uvek nema ono što bi je učinilo istinski srećnom. Zbog toga se razvodi od muža i kreće na put oko sveta. To putovanje će biti i put samootkrivanja: u Italiji će naučiti da uživa u hrani, u Indiji će pronaći snagu molitve, a na Baliju će se zaljubiti.

Žanr:drama, romansa
Godina:2010
Reziser:Ryan Murphy
Scenario:Ryan Murphy
Uloge: Julia Roberts, Javier Bardem, Richard Jenkins
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio:Columbia Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:133 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...