•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džulijet - Ladies Night u bioskopu Vilin Grad

Drage dame, okupite prijateljice, ostavite probleme i brige iza sebe i dođite u bioskop Vilin Grad, da se uz film i poklone oslobodite stresa!

U četvrtak, 10. januara, u bioskopu Vilin Grad biće održan Ladies Night, uz projekciju neverovatne filmske priče "Džulijet". Početak projekcije je u 20 časova. Za sve one koji ne stignu da obezbede ulaznice za ovu, otvorena je još jedna projekcija - u 20:20 časova.

Pored projekcije filma, za dame smo spremili i poklone u saradnji sa kompanijom Avon:

Avon je kompanija koja stavlja maskaru na trepavice i hranu na sto. Bori se protiv bora jednom rukom, a protiv raka dojke drugom. Zna vrednost savršenih usana, a u isto vreme progovara protiv nasilja u porodici i podržava finansijsku samostalnost žena. Dovodi lepotu na vaš prag, ali i otvara vaša vrata. Kompanija koja podržava 6 miliona Avon Dama širom sveta. To je Avon. Kompanija koja se više od 130 godina zalaže za lepotu, inovaciju i optimizam i pre svega, žene.

Za sve posetioce smo spremili i vino dobrodošlice, a za to će se pobrinuti Podrum "Stari Dani" - vina sa juga Srbije.

Podrum "Stari Dani" proizvodi godišnje oko 15000 buteljki vina sa svojih vinograda površine 27 hektara, a njihovo kvalitetno grožđe često je deo omiljenih vinskih brendova kod njihovih partnera.
Vina iz Podruma "Stari Dani" ovenčana su mnogobrojnim priznanjima i nagradama:

* Zlatna medalja - ROYAL WINE CHALLENGE 2009
* Zlatna medalja - BEOGRADSKI SAJAM 2010
* Omiljeno vino svih naših konzumenata

Knjižara Vulkan je za ljubitelje knjiga pripremila lepe poklone iznenađenja:

Ono što Vulkan čini drugačijim je veliki izbor knjiga na stranim jezicima iz oblasti arhitekture, dizajna, umetnosti, grafičkog dizajna. U prilici ste da pronađete i veliki broj svetskih hitova koji još nisu prevedeni na srpski jezik. U Knjižarama Vulkan možete pronaći i bogat gift program, kao i papirnu galanteriju, širok izbor kancelarijskog materijala, muziku. Knjižare Vulkan potrudiće se da vam pomognu da živite bogatije i zadovoljnije kroz zabavu, obrazovanje i inspiraciju!

O filmu "Džulijet":

Eni je zaglavila u dugogodišnjoj vezi sa Dankanom, koji je opsednut rokerom Takerom Krouom. Kada akustični demo Takerove pesme od pre 25 godina izađe u javnost, počinju da se dešavaju velike promene u životu rokera. Film po romanu Nika Hornbija, ‚‚Džulijet, otvoreno’’ je komična priča o drugim šansama.

Pogledajte TREJLER

Podeli:



Preporucujemo