•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoni Dep tuži britanski "San"

Popularni američki glumac DŽoni Dep pokrenuo je pravni postupak protiv britanskog lista "San" zbog članka u kojem se navodi da je tukao bivšu suprugu glumicu Amber Herd.

On je odlučio da tuži izdavača "Njuz grup njuzpejpers" i izvršnog urednika Dena Vutona zbog toga što je 2018. godine Depa nazvao "osobom koja tuče suprugu".

Rojters piše da će se tokom slučaja verovatno zadirati u privatne živote dvoje glumaca.

Dep i Herdova snimljeni su danas kako odvojeno ulaze u sudnicu.

Holivudski glumac, koji se proslavio u brojnim ulogama, pre svega u serijalu filmova "Pirati s Kariba", svedočiće danas prvi put u slučaju protiv izdavača.

Prema rečima Depa, "San" u članku tvrdi da je glumac fizički zlostavljao Herdovu, te da glumica zbog toga strahuje za svoj život, podseća "Sputnjik".

Dep je negirao optužbe, tvrdeći da je, zapravo, on taj koji je trpio zbog "zlostavljačkog temperamenta" bivše supruge.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu