•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoni Dep pozajmljuje glas u novoj seriji koja će se praviti u Srbiji

Džoni Dep će pozajmiti glas liku Džoniju Pafu u novoj animiranoj seriji Puffins, italijanske kuće Iervolino Entertainment, kompanije koju je osnovao producent Andrea Iervolino.

Puffins će biti serija koja se sastoji od 250 petominutnih epizoda, a prati avanture grupe slatkih ptičica, koje služe moržu Otou, piše Variety.

"Serija šalje pozitivne poruke time što će se baviti temama kao što su polna i rasna jednakost i zaštita životne sredine", navodi se u saopštenju Iervolino Entertainemnt-a.

Dep i Iervolino su nedavno sarađivali na filmu Čekajući varvare Čira Gvere, blokbastera u koprodukciji sa drugim velikim studijima kao što su Warner Bros i Universal, koji će izaći na zahtev platformama i digitalnim kablovskim platformama počev od avgusta 2020. godine. U ostvarenju glume i Mark Rajlans i Robert Patinson.

"Veoma smo srećni što ćemo sarađivati sa Džonijem po drugi put", izjavio je Andrea Iervolino i dodao:

Eksperimentisanje sa novim avangardnim projektom kao što je ova kratkometražna serija, zajedno sa Džonijem, dodatno me je uverila da nastavim da isprobavam eksperimentalne žanrove i formate. Zahvalan sam Džoniju koji je iskazao poverenje u ovaj projekat, deleći svoje ideje i dodajući umetničku vrednost seriji Puffins.

Puffins će producirati Iervolino Entertainment Studios Rome i Iervolino Studios Serbia, gde je kompanija nedavno ostvarila dogovor sa lokalnom firmom Archangel Digital Studios.

I Miloš Biković je nedavno najavio saradnju Iervolino Entertainment-a i Srbije, kao i da će Dep imati ulogu u jednom ostvarenju, što je sad i potvrđeno. Biković je na svom Twitter profilu objavio i vest o seriji Puffins:

Podeli:



Preporucujemo