•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoni Dep mi je pretio ubistvom

Američka glumica Amber Herd izjavila je na sudu da joj je bivši suprug, takođe glumac, Džoni Dep, pretio da će je ubiti.

Ona je svedočila u Visokom sudu Velike Britanije u Londonu u postupku u kojem Dep tuži izdavača lista "San" zbog objavljivanja članka 2018. godine u kojem glumca naziva "osobom koja tuče suprugu".

Herdova je rekla da je pretrpela ekstremno zlostavljanje, da su pojedini incidenti bili toliko strašni da se plašila da će je Dep ubiti, namerno ili usled gubitka kontrole.

"Izričito je pretio da će me ubiti, posebno kasnije u našoj vezi", naglasila je Herdova.

Prema rečima Herdove, Dep je bio "opsednut njenim izgledom" i nazivao je "droljom gladnom slave i željnom pažnje" ukoliko bi nosila određenu vrstu odeće.

"Fizičko zlostavljanje uključivalo je udaranje, šamaranje, šutiranje, udaranje glavom i davljenje. Bacao me na stvari, vukao za kosu, gurao i obarao na zemlju. Bacao je stvari na mene, posebno staklene flaše", rekla je Herdova tokom svedočenja.

Proces traje već dve nedelje, a tokom tog perioda pregledani su dokazi i Dep je svedočio pet dana. Tokom procesa, obje strane iznele su šokantne tvrdnje.

Dep je negirao da je ikada bio nasilan prema Herdovoj ili bilo kojoj drugoj ženi i tvrdi da je Herdova njega maltretirala i zlostavljala.

Tokom procesa oglasile su se poznate Depove bivše partnerke Vinona Rajder i Vanesa Paradiz, koje tvrde da "nije moguće da je Dep nasilan" i da nikada nisu doživele bilo šta slično od njega niti znaju da je bilo koja žena to doživela od američkog glumca.

Podeli:



Preporucujemo