•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dženifer potpisala višegodišnji ugovor sa Netfliksom

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i izvršna direktorka kompanije Nuyorican Productions sklopile su višegodišnji ugovor sa Netfliksom.

Dženifer je udružila snage sa producentima Benijem Medinom i predsednicom Nuyorican Producutions Elen Goldsmit-Tomas. Lopezova će proizvoditi filmski i televizijski sadržaj, u kom se prikazuju glumice, pisci i filmski stvaraoci.

Netfliksovo ostvarenje “The Mother”, koje je režirala Niki Karo (“Mulan”), i “The Cipher” prema istoimenom romanu Isabel Ojeda Maldonado, ranije su najavljeni od strane strimera.

“Tokom svoje karijere Dženifer Lopez je bila sila u zabavi. U partnerstvu sa njom i Nuyorican, znamo da će ona ostaviti utisak, preneti radost i nadanuti publiku širom sveta”, rekao je Skot Stuber, Netfliksovov šef globalnih filmova.

Bela Bajaria, Netfliksov šef globalne televizije, pohvalila je Lopezovu kao „jedinstveni talenat čija su kreativnost i vizija osvojili publiku i inspirisali sledeću generaciju širom sveta.

“Godinama su ona i tim iz Nuyorican-a donosili prepoznatljiv glas zabavi i radujem se saradnji sa njom i timom na stvaranju novih serija koje će naši članovi voleti.”

“Uzbuđena sam što najavljujem svoje novo partnerstvo sa Netfliksom. Elen, Beni i ja verujemo da za nas ne postoji bolji dom od kompanije koja kreira sadržaje i pokušava da se suprotstavi uobičajenoj mudrosti i direktno plasira milionima ljudi širom sveta koji više ne gledaju na umetnost i zabavu s onim ograničenjima iz prošlosti”, rekla je Džej Lo i dodala:

“Mi u Nuyorican Productions smo oduševljeni što smo pronašli istomišljenike u Tedu Sarandosu, Skotu Stuberu, Beli Bajari i celom timu i radujemo se što ćemo odmah krenuti na posao”.

Podeli:



Preporucujemo