•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dwayne Johnson razmišlja o kandidaturi za naredne predsedničke izbore

Nakon što je izjavio da će se kandidovati za predsednika SAD-a na narednim izborima, reper Kanye West je dobio hiljade poziva da bude protivkandidat Donalda Trumpa. Osim Westa, u trci za Belu kuću 2020. mogao bi učestvovati i Dwayne Johnson.

Bivši rvač koji je postao najplaćeniji glumac i ikona pop kulture, nedavno je priznao da će razmisliti o kandidaturi na predsedničkim izborima za četiri godine.

"Ne bih isključio tu mogućnost. Bila bi to prilika da pomognem ljudima, a protekli izbori su pokazali da je sve moguće", kazao je Johnson na konferenciji za novinare koja je organizovana povodom njegovog novog filma "Moana".

Johnson je o svojim političkim ambicijama govorio i ranije, a ukoliko odluči da se kandiduje, sledeći predsednički izbori u SAD-u biće vrlo zanimljivi, posebno ukoliko kandidati budu i Kanye West i glumac Ron Perlman koji takođe ne krije da bi volio da se useli u Belu kuću.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...