•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dwayne Johnson je drugu godinu zaredom najplaćeniji glumac

Dwayne Johnson ili popularni The Rock proglašen je najplaćenijim glumcem drugu godinu zaredom, piše magazin Forbes.

Bivši rvač navodno je zaradio 87,5 miliona dolara između 1. juna 2019. i 1. juna 2020. godine, uključujući 23,5 miliona dolara od Netflixovog trilera "Red Notice". Takođe je veliku zaradu ostvario i od svoje fitness linije Project Rock.

Kada se sabere top deset najplaćenijih glumaca u protekloj godini, zaradili su zajedno 545,5 miliona dolara, a četvrtina toga je od kompanije Netflix, objavio je Forbes, prenosi BBC.

Johnsonov kolega iz filma "Red Notice" Ryan Reynolds je drugi najplaćeniji glumac sa zaradom od 71,4 miliona dolara. On je takođe od "Red Notice" zaradio 20 miliona dolara i dodatnih 20 miliona dolara od još jednog Netflixovog filma naziva "Six Underground".

Treći na listi je glumac i producent Mark Wahlberg koji je zaradio 58 miliona dolara, dok je Ben Affleck na četvrtom, a Vin Diesel na petom mestu najplaćenijih muškaraca u svetu glume.

Indijski glumac Akshay Kumar je jedina zvezda Bollywooda koja se našla među top deset najplaćenijih glumaca. On je na šestoj poziciji sa zaradom od 48,5 miliona dolara.

Na vrhu Forbesove liste smestili su se i Lin-Manuel Miranda, Will Smith, Adam Sandler i Jackie Chan.

Lista najplaćenijih glumica još nije objavljena. Podsetimo da je na vrhu prošlogodišnje liste bila Scarlett Johansson.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...