•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dve tragične vesti

Prva je da Stephen King i dalje piše.

Druga je da počinje da piše nastavak romana „The Shining“ koji će se zvati „Dr Sleep.“ E, sada, ta druga ima tragičnu podkategoriju a ona je radnja romana. „Priča je o grupi putujućih vampira pod nazivom The Tribe.“

Ove nedelje će King pročitati (još jedna tragična podkategorija – oni koji su ga čuli kako čita svoje priče znaju zašto) odlomke iz romana na Univerzitetu George Mason.

Kingu nikada ne treba verovati jer je decenijama unazad insistirao da do nastavka „The Shining“ nikada neće doći. Međutim, ko je mogao da sluti da će tinejdž vampirčići postati popularni, a King je poznat da ima nažvrljane rukopise stare i do 30 godina, pa je čovek, samo možda, izvukao jedan o vampirima te ima dao popularan podnaziv da bi pospešio, i ovako slabu, prodaju svog imena poslednjih 15 godina.

Kako god bilo... još jedan – nepotreban – Stephen King.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...