•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dve nedelje života (Two Weeks to Live) – avanturistička mini-serija s Mejzi Vilijams stiže na Pickbox NOW

Avanturistička mini-serija Dve nedelje života (Two Weeks to Live) na Pickbox Now stiže 11. januara. U ovoj šestodelnoj seriji glavne uloge tumače poznate glumice Mejzi Vilijams (Game of Thrones) i Šan Kliford (Fleabag).

Nova mini-serija opisana je kao akciona krimi komedija, a radnja se vrti oko žene koja kreće u tajnu misiju u čast ocu koji je umro pod misterioznim okolnostima dok je još bila devojčica.

O ČEMU SE RADI?

Mejzi Vilijams tumači ulogu Kim Nouks, 21-godišnje devojke koja je odrasla u totalnoj izolaciji u ruralnoj Škotskoj, pod budnim okom paranoične i (previše) zaštitnički nastrojene majke Tine, koju glumi izvrsna Šan Kliford.

Kim je opaka mlada devojka, ali zapravo ne zna ništa o svetu, provodeći vreme samo s paranoičnom majkom po ceo dan. Jednog dana Kim odlazi u pab, gde joj pokažu lažni video koji prikazuje nuklearnu eksploziju i govori o tome kako svi imaju još samo dve nedelje života. Naravno, video je šala, ali Kim je vaspitavana da veruje u takve scenarije. Odluči da ubije čoveka koji je ubio njenog oca pred njom kad je bila dete.

DUHOVITA AKCIJA

Kritičari opisuju akcionu dramu kao istinski duhovitu, a glumu Mejzi Vilijams hvale ističući njenu duhovitu stranu, kao i njene veštine u vratolomijama. Uz akciju i avanturu, ova serija prvenstveno nas vodi u smeru odrastanja, kao i konfrontaciji između zaštitnički nastrojene majke i ćerke koja je tek na svom malom putovanju naučila nešto o svetu i životu.

Avanturističku mini-seriju Dve nedelje života s fantastičnom Mejzi Vilijams gledajte na Pickbox NOW od 11. januara!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila