•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dva beznačajna glumca još jednom zajedno

Naravno, jasno je da pišem o Ben Afflecku-u u Matt Damonu-u. Ova dva školska šlihtera, sudeći po pedantnom imidžu koji imaju i više nego očitoj pripadnosti grupi učenika koji su prvi dizali dva prsta u osnovnoj školi, odbijali da daju da se prepisuje iz njihovih svezaka, mogući radnici na jednoj od naših dramatičnijih televizija, sada igraju mafijaše! Ali, film je pitanju, najveća svetska laž i u nju treba poverovati.

U pitanju je lik Vitnija Bulgera koji je 16 godina bio u bekstvu i godinama na top 10 listi najtraženijih od strane FBI-a. Zaštićeno dete Matt Damon igraće baš njega, da, sa onakvim licem i onakvim stavom on igra mafijaša, da. Možete li a zamisliti da lice i izgled Matt Damona izvrši 19 ubistava? A nije naučna fantastika. Gde nestadoše glumci poput Robert Duvalla, Gene Hackmana…? Ben Afflect igraće njegovog brata.

Affleck je godinama tragao za zajedničkim projektom sa Damonom iz prostog razloga, jedan ima karijeru, drugi nema. Pa gde će onda krpelj ako ne na novog domaćina?

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....