•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Driven (2019) - uskoro

Nadahnut istinitim događajima, film UKLETA VOŽNJA smešten je u Kaliforniju 80-ih i prati vrtoglavi uspon Johna DeLoreana i njegove kultne kompanije DeLorean Motor Company.
Godina je 1974. i Jim Hoffman (Jason Sudeikis) je prosečan porodični čovek – otac dvoje dece vredan pilot, nežan suprug svojoj Ellen (Judy Greer). Povremeno krijumčari drogu, a kada ga ulove kako na porodičnom odmoru krijumčari kokain u SAD, ambiciozni agent FBI-ja, Benedict J. Tisa (Corey Stoll), vidi to kao priliku da donese pobedu FBI-ju koristeći Jima kako bi uhvatio njegovog neuhvatljivog dobavljača.
Jim ima priliku za novi početak u bogatoj četvrti San Diega na državnoj plati, ali njegov novi posao doušnika ne ide u najboljem smeru kada se sprijatelji sa svojim poznatim komšijom, inženjerom i dizajnerom automobila, Johnom DeLoreanom (Lee Pace). Zaslepljen DeLoreanovim šarmom i vizijom, Jim uskoro postaje njegova osoba od poverenja pri pokretanju novog preduzeća koje obećava revoluciju u američkoj automobilskoj industriji. Ali, kada DeLoreanov san krene nizbrdo i kompanija se nađe u problemima, a Tisa ga nikako ne uspeva uloviti, Jim se iznenada nađe uhvaćen između dva očajna čoveka koji su spremni učiniti sve kako bi uspeli.

Glumci: Lee Pace, Jason Sudeikis, Erin Moriarty, Judy Greer
Reditelj: Nick Hamm

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu