•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DreamWorks animirane serije na dečijim kanalima Minimax i Jim Jam od novembra

AMC Networks International (AMCNI CNE) je potpisao licencu za emitovanje sadržaja sa produkcijskom kućom NBCUniversal i omogućio svojim pretplatnicima u regionu pristup širokom spektru DreamWorks animiranih serija i popularnom predškolskom programu. Ovaj višegodišnji, multinacionalni ugovor, obuhvata emitovanje ekskluzivnog sadržaja u narednim godinama na vodećim dečijim kanalima Minimax i Jam Jam. Ovo je prvi DreamWorks paket kojim će AMCNI CNE obogatiti svoju ponudu dečijih kanala na teritoriji Srbije.

Zahvaljujući ovoj saradanji, Minimax će premijerno emitovati više od 700 epizoda dečijeg programa u regionu, među kojima i veliki broj popularnih DreamWorks naslova, kakvi su Turbo FAST, Pozdravite kralja Džulijena (All Hail King Julien), Gospodin Pibodi i Šerman (Mr. Peabody & Sherman), Pustolovine mačka u čizmama (The Adventure of Puss in Boots) i Dajnotraks (Dinotrux). Osim toga, devojčice širom Centralne i sverne Evrope obradovaće prelepe i inspirativne Barbi priče. Novi sadržaji premijerno će biti emitovani od novembra 2017.

Istovremeno, AMCNI CNE je najavio da će od 1. januara 2018. godine, svi postojeći i novi sadržaji kanala Minimax biti emitovani 24 sata dnevno. Ovaj dečiji kanal trenutno se emituje u periodu od 06h do 20h.

Ugovor sa NBCUniversal, neće uneti novine samo na Minimax, već i na predškolski kanal Jim Jam, na kom će se emitovati klasične predškolske serije. Time će ojačti svoj „Igraj se i naući” (Play and Learn) specijal, kakav je Noddy.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....