•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Double Bang (2001)

Iako se razišao sa partnerom i prijateljem Vinniejem, policajac Billy je teško pogođen njegovom egzekucijom i odluči da se obračuna s njegovim ubicom. Njih su dvojica bili detektivi u odeljenju za drogu, ali kad je Vinnie prihvatio 50.000 dolara mita od važnog mladog gangstera "Fisha", Billy to nije mogao prihvatiti, ali je donekle razumeo. Nije ga prijavio već je otišao u odeljenje za ubistva. Billyja je ubio plaćeni ubica da ne bi progovorio o mafijaškim poslovima, a očigledno su slični razlozi doveli iste noći do ubistva mladog zavisnika i žigola koga je nakon njegovog poziva mrtvog pronašla psihijatrica dr. Winterman. Billy sluti ko stoji iza tih ubistava koje jedino on smatra povezanima, ali pronalaženje dokaza vodi ga u niz neočekivanih i napetih situacija...

Ovo nije samo uzbudljiv triler nego i zanimljivo razmatranje granica kompromisa koje je čovek ponekad prisiljen napraviti, posebno u mračnom svetu zločina u kome ne samo kriminalci nego i policajci ponekad teško razlikuju dobro od zla.

Ovaj film znatno nadilazi uobičajene domete krimića snimanih za kablovsku televiziju, a režirao ga je Heywood Gould koji se pročuo scenarijem za "Momke iz Brazila" (1978). Od devedesetih on sam i režira svoje scenarije na vrlo solidan način, pa je ovaj njegov film brzog ritma, neobičnih obrata i jasno profilisanih likova.

Žanr:akcija, krimi, triler
Godina:2001
Reziser:Heywood Gould
Scenario:Heywood Gould
Uloge:William Baldwin, Jon Seda, Elizabeth Mitchell
Uzrast:R
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:104 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....