•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Donirajte hranu za napuštene životinje

Distributerska kuća MCF MegaCom Film u saradnji sa Kombank dvoranom organizuje prikupljanje hrane za životinje iz prihvatilišta Draževac povodom trećeg nastavka filma „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“. Akcija će trajati do 20. januara i pozivamo sve ljude velikog srca da se priključe i pomognu životinjama da lakše provedu zimu. Akciji se pridružila i kompanija Zoo Hobby koja je donirala 2 tone hrane i time podržala ovo humanitarno delo.

Zoo Hobby brine o dobrobiti naših ljubimaca svojom ponudom vrhunske hrane i opreme, kao i o dobrobiti napuštenih životinja svojim učešćem u ovakvim akcijama.

Inspiracija za ovakav poduhvat bila je fantastična priča o bezuslovnoj ljubavi i prijateljstvu između dečaka i psa koja stiže u domaće bioskope 27. decembra. U novom francuskom ostvarenju filma „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“ Sebastijan pokušava da spase svoju najbolju prijateljicu i njene štence od misterioznog čoveka koji se iznenada pojavljuje i pokušava da ih otme tvrdeći da je Bela njegov pas.

Da li će Sebastijan uspeti u onome što je naumio saznaćemo uskoro, a ovim putem pozivamo sve sugrađane da učestvuju u akciji i pomognu životinjama iz prihvatilišta Draževac. U prihvatilištu ima više od 300 životinja različitih vrsta - mačke, psi, papagaji, magarac, ždrebe, labudovi, itd. Sva fabrički upakovana hrana za životinje je dobrodošla. Svoje donacije možete ostaviti u holu Kombank dvorane na obeleženom mestu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu