•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa (2014)

Dečak Stanko, kada je imao 16 godina – bio je svedok brutalnog ubistva svog oca. Zapamtio je lice ubice i ima nameru da se osveti, kada malo odraste.

Svega nekoliko godina posle, Stanko je frontmen popularnog crnogorskog rok benda, ali nije zaboravio svoju odluku: pred svoj prvi veliki koncert – planira da se osveti. Ipak, majka otkriva njegov plan i sprečava ga u tome – tako što ga prijavljuje policiji.

Stanko ubrzo odlazi iz zemlje, ostavljajući ekipu iz benda bez objašnjenja, devojku koju je volio, a i porodicu. Petnaest godina kasnije potreba i nagon za osvetom ga vraćaju u rodni grad, ali ništa više nije kao pre. Pre nego krene u osvetu, Stanko shvata da njegov mlađi brat Vojo (16) ima probleme koje ne može sam da reši i odlučuje da mu pomogne. Ustvari – Stanko i Vojo su dva brata koje osim razlike u godinama razdvajaju i godine koje nisu proveli zajedno, te sada moraju da pomognu jedan drugome, i iako imaju različita načela u životu i okolnosti u kojima im se sudbine prepliću – čine da se ponovo zbliže. Ipak, na tom zadatku Stanko se pred bratom otkriva kao potpuno drugi čovek, vrlo mračne prošlosti čiji su postupci mnoge koštali velikih problema.

Vojo, razočaran u brata koji mu je do tada bio idol – odbija pomoć, i odlučuje da ubuduće sam rešava svoje probleme – iskrenošću i otvorenošću. Da li će Stanko odustati od osvete suočen sa posledicama mnogih pogrešnih i prekih odluka koje je doneo u prošlosti – ostaje da se vidi...

Žanr:drama
Godina:2014
Reziser:Nikola Vukčević
Scenario:Djordje Milosavljevic, Milica Piletic
Uloge:Momčilo Otašević, Goran Bogdan, Ana Sofrenović, Emir Hadžihafisbegović
Zemlja:Montenegro
Website:www.djecaci.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....