•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Disney potvrdio: Ewan McGregor vraća se kao Obi-Wan Kenobi u novoj Star Wars seriji

Novi servis Disney+ potvrdio je kako će od 2020. godine početi da snima seriju o fiktivnom liku Obiju Wan Kenobiju iz franšize Star Wars (Ratovi zvezda).

U ulozi legendarnog Jedi Mastera naći će se Ewan McGregor koji je kroz šest godina i tri filma već utelovio Obija Kenobija, mentora Luke Skywalkera, ali i njegovog oca Anakina Skywalkera.

McGregor je prošle godine negirao glasine o snimanju serije, ali sada je potvrdio kako je scenario napisan i da uskoro počinje snimanje. Međutim, nije mnogo poznato o radnji serije osim kako će popuniti period između dva dela filma, "Revenge of the Sith" i "A New Hope".

Nova serija će se emitovati na Disney+ streaming servisu. Iako se još ne zna ni kako bi se serija mogla zvati, niti kakva nas radnja očekuje, milione fanova Ratova zvezda oduševila je samo činjenica da će ponovo gledati Ewana McGregora kao Obija.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...