•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Disney filmovi na YouTube-u

Kompanija Disney je potpisala ugovor sa popularnim internet servisom YouTube na kojem će se od sada moći da iznajmljuju svi filmski sadržaji proizašli iz njihove produkcije. Neki filmski naslovi Pixar-a i DreamWorks-a takođe su deo Disney-evog ugovora s YouTube-om.

Iako YouTube trenutno nudi za gledanje samo nekoliko “zanimljivih” naslova, kao što su "Alisa u Zemlji Čuda", "Pirati s Kariba" i "Automobili 2", njegov vlasnik Google najavio je na stotine novijih naslova koji će se na njihovoj internet stranici uskoro naći u ponudi za iznajmljivanje.

Cena iznajmljivanja će varirati između dva do četiri dolara, a filmovi će biti dostupni za gledanje od 24 do 48 sati preko internet stranice ili YouTube aplikacije na Google TV-u. Disney se ovom odlukom priključio ostalim filmskim studijima, kao što su Sony, Universal, Warner Bros i Lionsgate, koji su već sklopili ugovor s YouTubeom.

Ukoliko se ne odlučite za iznajmljivanje, YouTube vam nudi i veliki broj zanimljivih filmskih i dokumentarnih naslova koje možete besplatno gledati na linku www.youtube.com/movies.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....