•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Demi Mur: Menjala sam sebe kako bi me muškarci prihvatili

Glumica Demi Mur u intervjuu za jedan podkast osvrnula se na svoje brakove i otkrila kako je nakon dugog traženja odgovora napokon shvatila u čemu je grešila.

Zvezda filmova "Duh" i "Striptiz", Demi Mur, iza sebe ima tri propala braka, a zanimljivo je da je zadržala prezime prvog supruga, s kojim je najkraće bila u bračnoj zajednici.

Naime, poznata brineta rođena je pod imenom Demi Džin Gajnes, a nakon braka s rokerom Fredijem Murom (1981 - 1985.) odlučila je da zadrži njegovo prezime.

S akcionim junakom Brusom Vilisom bila je u braku od 1987. do 2000. godine u kojem je rodila troje dece, a u treći se brak s mlađanim Eštonom Kučerom upustila 2005. Premda su im mnogi predviđali brzi krah, taj je brak potrajao osam godina.

Nakon svih tih iskustva, tek joj je pisanje memoara objavljenih pod nazivom "Inside Out" pomoglo da shvati gde je grešila.

"Svih tih godina toliko sam se menjala, svaki put iznova, kako bih se uklopila u sliku onoga što sam mislila da drugi žele. Zapravo sve vreme radimo na tome da budemo poželjni, ali zanemarujemo svoje želje", otkrila je Demi.

"Mislim da je to celi proces zaljubljivanja u samog sebe i prihvatanja toga što zaista jesi", dodala je.

"Proći kroz putovanje u kojem ceniš ljubav koja vas je spojila i zaista dati sve što možeš... to je moguće samo ako zaista voliš i prihvataš sebe" objasnila je svoje nove spoznaje glumica.

Ona je dodala da je bilo od neverovatne važnosti ponovo proći kroz prošlost i početi ceniti stvari kroz koje je prošla.

"Sve što mi se dogodilo, dobro ili loše, sada prihvatam", zaključila je 57-godišnja glumica.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...