•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dekster se vraća na male ekrane

Ako ste voleli seriju Dekster o istoimenom forenzičaru i serijskom ubici, koja se emitovala na televiziji Showtime od 2006. do 2013, imamo dobru vest za vas. Naime, upravo je objavljen tizer koji najavljuje još jednu sezonu ove serije. Deveta sezona Dekstera imaće deset epizoda, a radnja će se dešavati jednu deceniju nakon događanja na kraju finalne epizode.

Kratki tizer prikazuje sekiru zabijenu u panj na snegom pokrivenoj lokaciji, dok se u pozadini čuje glas Dekstera Morgana koji izgovara: „There really is nothing like getting back to nature. My nature“ (Ne postoji ništa bolje od povratka prirodi. Mojoj prirodi). Uostalom, pogledajte i sami kako to izgleda…

Fanovi ove serije se verovatno sećaju da se ona završila tako što je Dekster lažirao svoju smrt kako bi pobegao od policije, a u poslednjoj sceni smo ga vidjeli kako u neimenovanom gradu radi kao drvoseča. Sudeći prema novom tizeru, izgleda da mu je ovakva egzistencija dosadila i da će ponovo biti onaj stari osvetnik željan krvi.

U saopštenju za devetu sezonu stoji da Dekster sada živi u gradu pod nazivom Ajron Lejk. Gradonačelnik ovog grada će biti Deksterov glavni neprijatelj, a radnja serije će se dešavati i u Njujorku. Glavnog junaka će ponovo tumačiti Majkl Karlajl Hol, dok će sporedne likove igrati Klensi Braun, Džulija Džouns, Alano Miler, Džoni Sekvoja, Džejmi Čang i Oskar Volberg. Serija će početi da se emituje na jesen na televiziji Showtime i plan je da se sa ovih deset epizoda u potpunosti zaokruži priča o Deksteru Morganu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...